Eén grote familie

Als menselijke organisatie zetten de medewerkers bij Wingerdbloei zich dagelijks in voor de jongeren die ze begeleiden. Maar daar stopt het niet. Met evenveel overtuiging wordt er ook voor elkaar gezorgd.

De sterkte van Wingerdbloei ligt namelijk in de gedrevenheid, inzet en collegialiteit van onze medewerkers. Elke dag opnieuw zetten ze hun beste beentje voor en geven ze betekenis aan het woord ‘begeleider’. Stuk voor stuk zijn het leiders die weten wanneer ze een situatie moeten sturen, maar ook wanneer ze die uit handen kunnen geven. Zo kunnen we dankzij hun aanpak spreken van een huiselijke sfeer in ons begeleidingscentrum. En dat werkt niet enkel bevorderlijk voor de ondersteuning van de jongeren, maar ook voor de sfeer op de werkvloer.

We maken een punt van onze open cultuur. Iedereen is hier welkom, ongeacht hun achtergrond of historiek. Hier en nu, dat is waar we naar kijken en waar we op verder bouwen. Elke dag biedt nieuwe kansen en die grijpen we telkens weer met beide handen.

Welkom!